De lente is begonnen!

Het is prachtig weer en ik ben zo lekker bezig in de tuin. Hoewel ik hou van Mokum, ben ik hier toch veel gelukkiger. Het is ook zulk mooi weer en alles ziet er zo mooi uit. In de lente lijkt het of alles tegelijk in bloei staat. Nu ineens de temperatuur is gestegen springt alles de grond uit.

Buurvrouw C. kwam van de week in de auto met haar zoon kijken hoe het met me gaat. Zo lief, het is zo’n broos vrouwtje, al dik in de tachtig. Ze zei: “Ik kan je wel opbellen, maar ik wil zien hoe het met je gaat!” Ik ben ’s middags nog even thee gaan drinken bij haar. Haar kleindochter met baby en hun poes Orange waren er ook. Pfff, weet je nog klein die Orange was? Dat is echt een joekel geworden. Daar past Griezeltje wel drie keer in.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.